Koszyk Twój koszyk jest pusty ...
» Recenzje

Producenci

Dostawa Gratis od 300zł DOSTAWA GRATIS przy zamówieniu
od 200 zł

Opinia o produkcie

Spodnie przetestowałem w górach, i powiem że... bomba :) Polecam
Ocena produktu 5/5

Gwarancje i zwroty

- Klient może w terminie 14 dni odstąpić od umowy bez podawania przyczyny.

- Sprzedajemy wyłącznie nowe produkty.

- Wszystkie produkty posiadają 2 letnią gwarancję.
Zadaj pytanie on-line

Recenzje

Rękawice męskie The North Face Denali Etip

Rękawice męskie The North Face Denali Etip

Ocena produktu 5/5

Rękawiczki mialy byc na prezent mikolajkowy- bałam się że nie dotrą na czas ale udało się - chociaż było niewiele czasu. Dziękuje ekipie sklepu Sportmaster. Prezent bardzo trafiony, spodobał się osobie…

Autor recenzji: Michasia
Data napisania recenzji: 09-12-2015

Kurtka męska Colmar Everest mod.1100

Kurtka męska Colmar Everest mod.1100

Ocena produktu 5/5

Bardzo udany zakup.Już się cieszę na świąteczny wyjazd na narty.

Autor recenzji: Krzysztof Grabowski z W-wy
Data napisania recenzji: 03-12-2015

Kurtka męska puchowa RAB Summit

Kurtka męska puchowa RAB Summit

Ocena produktu 5/5

Tak ciepłej kurtki jeszcze nie miałem- teraz niestraszne mi mrozy, chłody. Z utęsknieniem czekam na ostrą zimę. Doskonały zakup.

Autor recenzji: Piotrek
Data napisania recenzji: 28-10-2015

Bon podarunkowy o wartości 150zł

Bon podarunkowy o wartości 150zł

Ocena produktu 5/5

Super pomysł z tymi bonami. Kupujesz , dajesz w prezencie i każdy kupuje co chce. Polecam. Gratuluje pomysłu.

Autor recenzji: Mariusz Zwierzycki
Data napisania recenzji: 15-10-2015

Kurtka Colmar Golden

Kurtka Colmar Golden

Ocena produktu 5/5

Polowałam na tą kurtkę od zeszłego roku - udało mi się zrzucić kilka kilogramów i oto mam super kurteczkę - teraz czekam na wyjazd narciarski do Włoch. Polecam - do następnego spotkania. Pozdrawiam Bożena…

Autor recenzji: Bożena Gawlik
Data napisania recenzji: 12-10-2015

Czapka męska WoolTown Bertil

Czapka męska WoolTown Bertil

Ocena produktu 5/5

Czapka bardzo ładna , szybko , sprawnie , bezproblemowo . polecam

Autor recenzji: Krzysiek
Data napisania recenzji: 08-10-2015

Kombinezon dziecięcy Reima Fox

Kombinezon dziecięcy Reima Fox

Ocena produktu 5/5

Kombinezon fantastyczny, zresztą wszystkie rzeczy dotychczasowe z Reimy mnie nigdy nie zawiodły.

Autor recenzji: Sybilla
Data napisania recenzji: 05-10-2015

Czapka Neverland Cube

Czapka Neverland Cube

Ocena produktu 5/5

Rewelacyjna czapka = poprzednią zgubiłem ale teraz mam nową. Bardzo trafiony zakup.

Autor recenzji: Tadeusz Drzewiecki
Data napisania recenzji: 01-10-2015

Czapka Neverland Cube

Czapka Neverland Cube

Ocena produktu 4/5

Bardzo dobra jakościowo i skrojona na miarę czapka. Polecić mogę każdemu .

Autor recenzji: Kazzik
Data napisania recenzji: 30-09-2015

Czapka Neverland CUBE

Czapka Neverland CUBE

Ocena produktu 5/5

czapka tak jak poinformowano mnie w biurze obsługi klienta waszego sklepu - rewelacyjna !!! Polecam w 100%

Autor recenzji: Krzysztof
Data napisania recenzji: 14-09-2015

Bon podarunkowy o wartości 200zł

Bon podarunkowy o wartości 200zł

Ocena produktu 5/5

Nie wiedziałem co kupić ?? wybrałem zakup bonów i sprawiłem tym prezentem ogromną radość osobie obdarowanej - sama zdecyduje co potrzebuje a ja w przyszłości na pewno to powtórzę - może na najbliższe…

Autor recenzji: Aleksander
Data napisania recenzji: 25-08-2015

Mata samopompująca Regatta Napa 3 Mat

Mata samopompująca Regatta Napa 3 Mat

Ocena produktu 5/5

Mata samopompująca Regatta -rewelacyjna - dobra cena , wystarczająco gruba -doskonale można się wyspać. Można z czystym sumieniem polecić niezdecydowanym.

Autor recenzji: Przemek
Data napisania recenzji: 29-07-2015

Spodnie dresowe Kappa Romegius

Spodnie dresowe Kappa Romegius

Ocena produktu 5/5

na siłownie, na spacer, strasznie fajne skrojone, leża idealnie

Autor recenzji: berni
Data napisania recenzji: 09-04-2015

Kask rowerowy junior UVEX Air Wing niebiesko-różowy

Kask rowerowy junior UVEX Air Wing niebiesko-różowy

Ocena produktu 5/5

Niezwykle kolorowy, urokliwy i doskonale leżący kask da nastolatek- córka bardzo zadowolona - czekamy na rozpoczęcie sezonu z niecierpliwością

Autor recenzji: Aleksandra Mierzejewska
Data napisania recenzji: 28-03-2015

Kurtka Colmar Golden

Kurtka Colmar Golden

Ocena produktu 5/5

Kurtke kupowalam troche w ciemno ale okazalo się że trafilam w dziesiątkę . Świetna jakośc ,dobra cena -szybka wysyłka doskonale zabezpieczona .Same superlatywy

Autor recenzji: Joasia
Data napisania recenzji: 27-02-2015

Spodnie Colmar Everest MU 1408

Spodnie Colmar Everest MU 1408

Ocena produktu 5/5

Jestem mega zadowolony z tych spodni - doskonały krój, świetny materiał -cena też jak na tą markę do przejścia

Autor recenzji: Grzegorz H.
Data napisania recenzji: 09-02-2015

Plecak dla dzieci Deuter FOX 30

Plecak dla dzieci Deuter FOX 30

Ocena produktu 5/5

Kupilam córce plecak pod choinkę , nie byl może tani ale za to jakośc wykonania - super, i córka najważniejsze zadowolona , może zaszczepimy w niej turystkę ?/ Produkt polecam wszystkim

Autor recenzji: Mama Gosi
Data napisania recenzji: 14-01-2015

Czapka Barts Magic Beanie szara

Czapka Barts Magic Beanie szara

Ocena produktu 5/5

PIĘKNA CZAPUCHA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Autor recenzji: ANNA
Data napisania recenzji: 07-12-2014

Czapka Neverland Cube

Czapka Neverland Cube

Ocena produktu 5/5

Tak dużego wyboru rekawiczek firmowych i czapek nie znalazłem w innym sklepie - wybór ogromny, co jedne to lepsze i jak tu nie zwariowac - tylko kupować.

Autor recenzji: Łukasz G.
Data napisania recenzji: 04-12-2014

Rękawice męskie THE NORTH FACE Denali Etip, szary

Rękawice męskie THE NORTH FACE Denali Etip, szary

Ocena produktu 5/5

Tak dużego wyboru rekawiczek firmowych i czapek nie znalazłem w innym sklepie - wybór ogromny, co jedne to lepsze i jak tu nie zwariowac - tylko kupować.

Autor recenzji: Łukasz G.
Data napisania recenzji: 04-12-2014

Czapka Neverland Cube

Czapka Neverland Cube

Ocena produktu 5/5

Czapka rewelacja -poprzednia zgubilem ale udało mi sie znaleźć taką samą u Was -Dzieki Pozdrawiam JK

Autor recenzji: Jacek Klimens
Data napisania recenzji: 30-10-2014

Buty damskie KAPPA Holly kolor green

Buty damskie KAPPA Holly kolor green

Ocena produktu 4/5

Fajne kolorowe tenisóweczki - nie iwem jak b edzie z trwałościa ale myslę ,że ok.

Autor recenzji: Dorota
Data napisania recenzji: 05-05-2014

Plecak rowerowy Deuter CROSS AIR 20 EXP

Plecak rowerowy Deuter CROSS AIR 20 EXP

Ocena produktu 5/5

Porządny plecak rowerowy - nie ukrywam,że sporo zabrało mi czasu ,żeby jakiś wybrać z bardzo bogatej oferty na rynku ale ten jest the best

Autor recenzji: Włodzimierz Zakrętny
Data napisania recenzji: 25-04-2014

Strój kąpielowy damski GWINNER Anika I

Strój kąpielowy damski GWINNER Anika I

Ocena produktu 5/5

sTRÓJ SUPER- MIAŁAM TROCHE OBAWY JAK TO PRZY ZAKUPIE NA ODLEGŁOŚĆ ALE OPŁACIŁO SIĘ ZARYZYKOWAĆ -SUPER LEŻY.BARDZO TRAFIONY ZAKUP.GODNY POLECENIA

Autor recenzji: MąłgosiA
Data napisania recenzji: 24-04-2014

Kask rowerowy szosowy UVEX Boss Race biały

Kask rowerowy szosowy UVEX Boss Race biały

Ocena produktu 5/5

Bradzo jestem zadowolony z zakupu,kask pierwsza klasa idealnie dopasowany,szybka wysyłkia i miła obsługa,polecam wszystkim

Autor recenzji: Zenon Twargosz
Data napisania recenzji: 15-04-2014


Oprogramowanie sklepu shopgold.pl
Do działania sklepu konieczna jest włączona obsługa Javascript oraz Ciasteczek (cookies).